Els terratrèmols de l’any 2013 a la costa del Montsià i el Baix Maestrat van ser causats per les injeccions de gas al magatzem Castor. Així ho han expressat representants de l’Observatori de l’Ebre al judici del projecte. Segons l’organisme, l’empresa no va seguir les recomanacions d’instal·lar un nou aparell per a precisar les dades de sismicitat quan se’ls hi va suggerir.

Marea Blanca Terres de l’Ebre es reactiva al territori per a pressionar a la Generalitat a què construeixin un nou hospital a Tortosa. El col·lectiu ja ha anunciat que convocarà actuacions a tots els pobles de les quatre comarques fins a assolir aquest objectiu.

Jesús vota als pressupostos participatius més populars de la seva història. S’hi han presentat un total de 54 propostes i, finalment, s’ha acordat naturalitzar el pati de l’escola, suprimir les barreres arquitectòniques i arreglar les voreres del municipi.

A la cultura els explicarem l’èxit de la Gala Solidària del Projecte Emma, que, amb la seva celebració, va afavorir que s’arribés a l’objectiu de diners necessaris per a iniciar la investigació contra el càncer de mama: 150.000 euros.

I als esports, el debut amarg del sènior femení del Club Futbol Sala Amposta, qui no aconsegueix guanyar a Divisió d’Honor, en part, per les lesions de les seves jugadores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.