Trens Dignes denuncia que encara no tenen notícies sobre el Pla Director de Mobilitat de les Terres de l’Ebre. L’entitat recrimina també a la Taula de Mobilitat la seva inacció, i torna a reclamar el restabliment del servei Avant al territori. Remarquen, novament, que la pandèmia no és una excusa per a suprimir serveis.

Neix el ‘PECT Ebre Bioterritori’, un projecte que finançarà, amb fons europeus, fins a set iniciatives de negoci sostenible al territori. La inversió s’eleva a tres milions d’euros i servirà, per exemple, per a tirar endavant el futur Centre d’Economia Blava Terres de l’Ebre.

La Ribera d’Ebre vol que la transexualitat deixi de ser considerada una malaltia mental. És per aquest motiu que, des del Consell Comarcal, han celebrat un acte commemoratiu amb motiu del Dia Internacional de la Despatologització Trans.

A la cultura, esbrinarem com els més joves s’endinsen en el món de l’artesania gràcies al projecte ‘Artesania 360º’.

I als esports, la victòria històrica del Club Voleibol Roquetes: la primera a Superlliga 2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.