Recadero del Potro i José Luis Martínez Dalmau declaren al judici del Projecte Castor. Els dos exdirectius de l’empresa Escal UGS s’han tret responsabilitats, i han assegurat no haver percebut els perills que comportava la injecció del gas que va provocar un miler de terratrèmols a la costa del Montsià i el Baix Maestrat. La Fiscalia demana sis anys de presó per tots dos, els únics acusats de més d’una vintena d’investigats.
Esquerra Republicana portarà al Senat una iniciativa legislativa sobre catàstrofes naturals. La proposta pretén que l’administració central agilitzi les subvencions per tal de no perjudicar els ajuntaments que afronten despeses d’aquestes característiques sobre els seus municipis.

La Federació de l’Ebre del PSC reclama a la Generalitat que no demani l’avaluació d’impacte ambiental simplificada a Costes de l’Estat per a poder moure sorres al Delta de l’Ebre. Els socialistes adverteixen que aquest tràmit pot retardar els treballs de prevenció davant futurs temporals, i que això pot esdevenir en què no s’actuï a temps.

A la cultura; un destacat homenatge al bacteriòleg i metge ebrenc Jaume Ferran Clua, en el 170è aniversari del seu naixement.

I als esports, la rebuda institucional, al seu ajuntament, del Club Patí l’Aldea, en el punt final de la temporada esportiva.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.