L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme, com cada any, l’acte d’homenatge al president Lluís Companys. Enguany es compleixen 81 anys del seu afusellament per part de les autoritats franquistes. L’ofrena floral ha tingut lloc al monument que hi ha al parc que duu el seu nom.

L’acte d’homenatge ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, i han participat diferents grups municipals amb representació al consistori. També han pres part formacions polítiques i entitats civils.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.