Avui dilluns, a Canal Terres de l’Ebre (21.30h), Minut 91. Convidats: Carlos Gilabert (president de l’Amposta), Ferran Simó (tècnic UE Aldeana), Andreu Cano (tècnic Amposta B) i Robert Avinyó (tècnic Benissanet). Intervenció de Joanma Rodriguez (director esportiu UE Rapitenca)
Rapitenca). Repors amb els gols: Ascó-S Andreu, Rapitenca-Viladecans, Aldeana-Tortosa, Ampolla-Amposta, M Nova-Camarles, R Bítem-Perelló, Ebre Escola-Ulldecona, Benissanet-Santa Bàrbara, Tortosa B-Rapitenca B i Masdenverge-Benissanet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.