Nou dotacions dels bombers de la Generalitat treballen contra el foc que s’ha declarat a una nau d’una deixalleria al Polígon de Tosses. L’avís s’ha donat a les 21.16 hores de la nit i a hores d’ara està fora de control. Cremen camions i maquinària dins una nau industrial dedicada al reciclatge. Els treballs dels cossos d’emergència s’estan concentrant en contenir les flames i que no afectin les naus adjacents.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat agents del cos de Policia Local per ajudar amb les tasques de seguretat. S’ha desallotjat els cines d’Amposta per la proximitat de les flames i fet desallotjar el pàrquing dels cinemes. Des de les xarxes de l’ajuntament d’Amposta demanen a la ciutadania que eviti acostar-se al polígon de Tosses.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.