“El personal i la direcció de Canal Terres de l’Ebre secunden la protesta convocada per aquest divendres 8 d’octubre entre les 22 i les 23:30h, secundant la gran apagada elèctrica contra l’augment continuat de les tarifes elèctriques. És per això que conjuntament s’ha decidit apagar la programació, la qual només es podrà seguir per streaming (www.ebredigital.cat), fins les 23:31 minuts d’aquesta nit”

Aquest és el missatge que podran veure tots el teleespectador d’aquesta casa a partir de les deu de la nit fins a dos quarts de dotze i un minut com a mostra de suport a la protesta contra l’apujada de llum elèctrica. La programació de Canal Terres de l’Ebre, per tant, es veurà alterada per la TDT i els programes que habitualment anaven aquesta franja en divendres com la segona part de El Mirador, L’Ebre Notícies i l’Entrevista que només es podran seguir per internet en streaming al portal www.ebredigital.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.