Tortosa celebrarà aquest cap de setmana el dia mundial del turisme en unes jornades per descobrir, gaudir i tastar la ciutat. Aquestes seran les segones jornades, que volen ampliar l’èxit de participació i qualitat dels actes de l’anterior edició. Les visites guiades, teatralitzades o activitats familiars són els punts forts d’un cap de setmana per a enamorar-se de Tortosa.
Dins de la campanya “Tortosa és una ciutat que enamora”.

El principal objectiu de les jornades és donar a conèixer la multitud de possibilitats que disposa la ciutat a tots siguin turistes o els ciutadans de Tortosa. Les jornades engegaran avui i s’allargaran fins al diumenge. Per a totes les visites i actes serà necessari adquirir entrades i reservar plaça a la web de turisme de l’ajuntament de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.