Paco Gas denuncia que el poder judicial està dividit i polititzat. Ho ha dit en roda de premsa, aquest dijous, on ha valorat el recurs que ha presentat la Fiscalia en contra de la seva sentència absolutòria pels fets de l’1 d’octubre. El ministeri fiscal també reclama una repetició del judici en un altre tribunal. Per la seva banda, l’alcalde de Roquetes, ja està treballant en la resposta legal.

La Barra del Trabucador tornar a trencar-se. Les fortes pluges i la llevantada de les últimes hores han fragmentat, per tres punts diferents, aquest paratge emblemàtic del Delta. A més, s’hi han produït forats profunds que no auguren una bona previsió de cara a les properes hores.

A la cultura, repassem quines novetats ens porta enguany el ‘FestiCAM’, el festival de Circ i Teatre al Carrer d’Amposta.

I als esports, coneixerem que és la ‘Rider Mil’, una competició que aterra a Tortosa al mes de maig i excepcionalment, ja que sempre s’havia celebrat al cor de Catalunya, a Manresa. Per la seva desena edició, han escollit doncs el sud del país.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.