Finançats, un any més, els tractaments a l’Ebre contra la mosca negra i el mosquit. La Generalitat ha subvencionat el 50% del pressupost de les activitats que es duuen a terme al territori per tal de combatre la plaga. Tot i així, des del COPATE segueixen reclamant un conveni que garanteixi la continuïtat del servei. Des de Barcelona, asseguren, que aquests insectes ens acompanyaran, encara, uns quants anys més.

Saïd Ben Iazza, un dels tres terroristes condemnats per les explosions d’Alcanar i els atemptats de Barcelona i Cambrils, ha quedat en llibertat provisional. Iazza, encarregat de transportar els explosius, no seguirà a la presó perquè ha complert la meitat de la pena i perquè s’ha presentat recurs a la sentència.

Els locals d’oci nocturn tornen a obrir portes aquest dimecres després de 15 mesos. Els propietaris ebrencs agraeixen la mesura, però lamenten que la decisió hagi arribat tard i per pressió de la capital. Els bars i restaurants podran tancar a la 1 de la matinada, mitja hora més tard.

Una avaria elèctrica deixa a 1.800 persones sense llum a Deltebre. L’Ajuntament ha decidit presentar una reclamació a Endesa pels fets després que alguns veïns i veïnes romanguéssin fins a nou hores sense electricitat.

A la cultura, el retorn d’ ‘A Cel Obert’, el festival d’art efímer que torna a Tortosa després de dos anys. Per compensar-ho, s’allargarà dos dies més de l’habitual.

I als esports, coneixerem qui ocupa el nou càrrec de delegat a l’Ebre per part de la Federació Catalana de Futbol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.