En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat l’Ajuntament de l’Aldea ha programat un seguit d’activitats per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, o en transport públic. Si fa uns dies foren els alumnes de l’escola 21 d’Abril, avui ha estat el torn dels alumnes de 4art, 5è i 6è del Col·legi Maria García Cabanes. Després de rebre les explicacions del Responable de la Policia Local han dut a terme una sortida en bicicleta pels carrils bici del municipi

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.