La Diputació de Tarragona presenta les propostes que farà arribar al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per tal de captar fons NextGeneration. L’ens supracomarcal vol invertir en finalitzar el tram de la Via Verda de la Val de Zafán entre Tortosa i La Ràpita i també en crear una plataforma turística que utilitzarà la inteligència artificial. En total, s’aspira a poder finançar fins a 18 projectes.

Periodistes internacionals visiten les Terres de l’Ebre en el marc d’una ruta que l’Agència Catalana de Turisme vol promocionar per tal d’impulsar les activitats de proximitat. Sis professionals de la informació han pogut gaudir del Delta de l’Ebre en una proposta que pretén també fugir dels típics destins de sol i platja.

Raül Romeva visita la Badia dels Alfacs per conèixer l’afectació del canvi climàtic sobre l’entorn. En la seva estada a les Terres de l’Ebre ha assegurat que cal mirar cap al futur, fent un clar esment a Madrid sobre els pocs recursos que destina al territori.

A la cultura parlarem amb Carme Cruelles, escriptora rapitenca qui ha guanyat el Premi de Poesia Jacint Verdaguer d’Osona amb la seva obra ‘Caldrà pluja’.

I als esports, un bri d’esperança per al Club Futbol Alcanar després de la visita de Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, a la Fanecada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.