El Col·legi de Metges de Tarragona presentarà una moció al ple de Tortosa per a reclamar la construcció d’un nou hospital. A la petició, si han adherit un total d’onze col·legis més, que sumen més de 3.000 persones. Creuen que l’ampliació del centre no és una opció i volen fer força perquè la Generalitat replantegi la seva proposta inicial.

La capital del Baix Ebre buscarà ajuda en els Fons Next Generation per a crear una ruta que connecti totes les fortificacions de la ciutat. Des del consistori creuen que les muralles poden suposar un gran atractiu turístic, i és per això que el projecte compta amb idees força ambicioses com la d’impulsar una experiència virtual de 360 graus enmig de les construccions.

Una visita al centre històric de Benicarló inaugura les Jornades Europees de Patrimoni al Territori Sénia. La vuitena edició del certamen arrencarà aquest divendres i acollirà més d’una vintena d’activitats repartides entre la Comunitat Valenciana, l’Aragó i el sud de Catalunya.

Una vuitantena de voluntaris han recollit uns 500 quilos de deixalles a la Badia dels Alfacs. Ho han fet col·laborant amb el projecte ‘Let’s Clean Up Europe’, que s’ha celebrat també simultàniament arreu de diferents llocs del continent.

A la cultura viurem el folklore tortosí amb un dels plats forts de ‘Tortosa Ciutat Gegantera’.

I als esports, el millor bàsquet ebrenc concentrat en un únic torneig: el Ciutat de Tortosa, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pavelló del Temple.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.