Greus afectacions als conreus de la Terra Alta per la pedregada que dimecres va caure sobre municipis com Batea i Vilalba dels Arcs. Es calcula que alguns pagesos han perdut fins al 90% del cultiu de la vinya, just quan es trobaven a meitat verema. Tot i així, des d’Unió de Pagesos asseguren que la campaya d’enguany serà molt profitosa.

El territori ja està més a prop de poder fer ús del Corredor del Mediterrani. El govern ha donat llum verda a les obres del tram entre Tarragona i l’Ametlla de Mar, on s’hi invertiran un total de 15 milions d’euros. La seguretat i l’ample de les vies són els principals objectius d’arranjament.

Deltebre vol rescindir el contracte amb l’empresa SOREA després de registrar pèrdues de fins a un 70% en la xarxa d’aigua potable. En plenari municipal, s’ha aprovat iniciar la revisió d’ofici d’una vinculació vigent, de moment, fins al 2037.

A la cultura, els explicarem quin és el segon espectacle que es podrà gaudir a la flamant plaça de la Catedral de Tortosa. Tracta sobre les estrelletes de Mig Camí, i les dones en seran les protagonistes.

I als esports, veurem de ben a prop la medalla d’or de Yassine Ouhdadi als Jocs Paralímpics de Tòquio en la rebuda que li va fer la ciutat ahir dijous.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.