https://www.youtube.com/watch?v=-WOtVMh5ojA

Tortosa comptarà amb una casa d’acollida per a menors que hagin estat víctimes d’abusos sexuals. Ho ha promès Violant Cervera en la seva primera visita oficial a les Terres de l’Ebre com a consellera de Drets Socials. L’habitatge, batejat com a “Barnahús”, significa “casa dels infants” en islandès.

L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ampliarà els horaris de visites als pacients. La proposta coincideix amb una fita: que un 70% dels catalans i catalanes tinguin ja la pauta completa de vacunació.

El director del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, Josep Maria Franquet, lamenta la manca d’inversió a les quatre comarques. Assegura que els MIL 700 milions d’euros que la Generalitat vol invertir al Delta del Llobregat, són més necessaris al nostre territori.

Els Bons Tortosa estaran disponibles a partir de l’1 d’octubre. Tothom qui ho vulgui podrà aconseguir 20 euros per a bescanviar-los en les seves compres a establiments locals. Una mesura per combatre els efectes econòmics de la pandèmia.

A la cultura coneixerem quina iniciativa ha impulsat La Ràpita per a promoure la lectura entre els seus habitants.

I als esports, la recuperació de Marc Alcoba, qui ja està al 100% per a tornar a competir aquest cap de setmana. Ho farà en terres catalanes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.