La costa catalana està al límit. Així ho afirma un informe del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible. En ell s’especifica que la gestió mediomabiental per part de les administracions no és la correcta i que cal prendre mesures. Mentrestant, a Alcanar, l’Ajuntament ha posat a disposició dels canareus tres Oficines d’Atenció a la Ciutadania i assemblees informatives per als veïns que van patir pèrdues pels aigüats.

D’aquí a un mes hauria de sortir a licitació el Servei Públic de recollida i protecció d’animals de companyia de Tortosa. Ho ha confirmat Meritxell Roigé en sessió plenària, la mateixa que ha rebutjat la proposta de Movem d’instal·lar minideixalleries fixes a la ciutat.

Elisabeth Tomàs i Joan Lucas ja no formaran part del govern municipal de Deltebre. Tots dos han renunciat al seu càrrec de regidor per motius personals. Els substituiran Rosa Royo i Kilian Franch.

A la cultura coneixerem com ho fa el llibre ebrenc per a promocionar-se a “La Setmana del Llibre en Català”, un dels esdeveniments més importants del país.

I als esports, les dificultats i també ajudes que rep el Club Futbol Alcanar per sobreviure després de la inundació del seu camp el dia 1 de setembre. L’última: un partit benèfic contra La Rapitenca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.