L’ajuntament d’Amposta va celebrar ahir un ple urgent i extraordinari per aprovar la modificació dels pressupostos inicials, per tal de dur a terme accions d’urgència com una subvenció extraordinària a la Lira Ampostina destinar a lloguers socials, o l’enllumenat del pont penjant.

Aquestes modificacions d’urgència estaran destinades a fer diferents actuacions al municipi. On destaquen més de 7.000€ per a arrendaments d’habitatges socials i 42.000 € per equipar l’espai de desenvolupament social i l’oficina d’atenció al ciutadà. A més de les partides extraordinàries de 30.000€ per a una subvenció extraordinària a La Lira Ampostina, per les necessitats derivades de la COVID, més de 48.000 € per l’arranjament de l’enllumenat del símbol de la ciutat el pont penjant.

Més de 130.000€ que sortirà de romanents d’altres partides com els sobrants del programa de manteniment de l’administració electrònica, de la partida dedicada als nínxols que finalment es construiran l’any vinent i d’interessos d’operacions financeres del consistori.

Autor: