Plena unanimitat institucional contra la nova línia de molt alta tensió (MAT). Diputació de Tarragona, 7 consells comarcals i 38 ajuntaments del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès s’oposen al projecte i en presenten al·legacions

Diferents formacions polítiques es mostren també contràries a la nova línia de Molt Alta Tensió projectada. Així des de la federació de l’Ebre del PSC demanen alternatives al projecte i ERC presentarà mocions de rebuig a tots els ajuntaments.

El president del Grup Parlamentari Socialistes- Units per avançar i cap de l’oposició, Salvador Illa visita Les Cases d’Alcanar per tal de veure sobre el terreny els danys ocasionats pels aiguats de fa uns dies. Illa dona suport a la declaració de zona catastròfica.

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en marxa la segona volta del procés de participació per escollir en què invertir els diners de les Festes Majors. Fins al 19 d’aquest mes els majors de 16 anys poden escollir la seva proposta.

La Directora General de Turisme de Catalunya, Marta Domènech, inaugura a Tortosa el Terres Lab, una trobada entre professionals de la indústria audiovisual i el turisme, en el marc del Terres Travel Festival.

El Club Deportiu Tortosa veu minvats els seus ingressos en un 30% després de perdre la concessió del bar. Tot i això el president de l’Entitat, Marià Curto, va assegurar que l’estabilitat econòmica del club no perilla a curt termini .

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.