L’Ajuntament de la Ràpita inicia accions divulgatives per tal de donar informació a la ciutadania de cara al referèndum que s’ha convocat per al proper 12 d’octubre i en que es posarà a la consideració el manteniment o el canvi de nom del municipi

Els alcaldes de Deltebre i de Sant Jaume d’Enveja envien una carta al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per reclamar ajuts per tal d’acabar amb el problema de les inundacions en zones urbanes.

El COREMBE i Tortosins pel Monument duen a terme un berenar popular per augmentar el nombre de socis. Aquests col·lectius han posat en marxa un seguit d’accions per tal d’aconseguir més recursos econòmics.

El CF Amposta homenatja a Manolo Añó que ha estat el massatgista i utiller del club durant 55 anys. Dissabte es va dur a terme el Primer Trofeu que duu el seu nom i en que van prendre part el club ampostí, la UE Valls i el Cambrils Unió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.