Miquel Agustí, president del CF Alcanar, va explicar aquest dissabte a Canal Terres de l’Ebre, quina és la situació després del desastre de dimecres amb els aiguats torrencials que van provocar greus desperfectes materials al municipi canareu i també a les Cases i Alcanar Platja.
El president no oculta en l’entrevista el seu estat d’ànim pel moment caòtic que estan passant. També agraeix el suport de clubs i de gent del futbol en general.
Es preveu que diumenge vinent a la Ràpita es faci un partit solidari entre jugadors locals i el CF Alcanar. La recaptació serà íntegrament per al club canareu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.