El punt de vacunació d’Amposta accelera el ritme de vacunació, començant a vacunar sense cita prèvia a l’auditori de la capital del Montsià. Ara la campanya se centra en el curs escolar, on els majors de 12 anys han de vacunar-se i s’anima als joves que no tinguin la primera dosi a passar pel punt per a començar a immunitzar-se.

Important és també l’acompanyament dels pares per als menors de 16 anys, que no poden ser vacunats sense la presència del pare, la mare o un tutor legal. Aquesta crida als joves té diversos objectius, el primer és poder aturar la transmissió d’un grup d’edat amb molta vida social. El segon és aconseguir tindre un curs escolar més normalitzat, amb la majoria d’alumnes vacunats, que se suma als docents i personal escolar que ja està immunitzat des de fa uns mesos. Per últim, l’objectiu és arribar quan abans a la immunitat de grup i poder començar a restablir certa normalitat.

Autor: