Allotjaments d’ecoturisme del delta de l’Ebre pengen el cartell de complet durant el mes d’agost. Els visitants han trobat en aquest paratge natural un espai per evitar les massificacions. La cinquena onada només els ha afectat durant el mes juliol amb algunes cancel·lacions derivades de la covid-19.

L’empresa Cuadern Campanals Arquitectes ha creat la primera urbanització autosuficient de Catalunya. Se situa Arnes, i consta de cinc cases particulars i d’un allotjament rural. Cada edificació produeix la seva pròpia energia mitjançant plaques solars, i els habitatges reaprofiten l’aigua de la pluja. La utilització de materials i mà d’obra de proximitat, ha permès també que es fusionin amb un entorn idíl·lic d’oliveres als peus del Parc Naturals dels PortsAMAC

L’Associació de Municipis en àrees de centrals nuclears s’oposa a la construcció de nous magatzems individualitzats de residus radioactius. Critiquen el Govern central per la falta de transparència i per no comptar amb l’opinió de les poblacions afectades i demanen que es tiri endavant el magatzem temporal centralitzat, com s’havia previst inicialment.

Després de dues setmanes de feina, joves d’un camp de treball aconsegueixen recuperar a Amposta un tram del traçat del ferrocarril. Des de l’Ajuntament han assegurat que aquest és el primer pas d’un projecte per convertir tot el traçat de la Val de Zafán en via verda.

Els equips ebrencs de la tercera catalana ja tenen calendari de partits i dates de començament i final de temporada. Hi seran al grup 1 i estaran format per 16 equips, clubs com l’Alcanar, Santa Barbara, La Cava o Jesús i María, cercaran l’ascens de categoria a segona catalana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.