Deltebre suspèn les Festes Majors 2021 per la pandèmia. La decisió s’ha votat per unanimitat en el plenari municipal i compta també amb el suport de totes les entitats que participen en l’organització dels actes festius. Ara mateix, la població registra 271 casos positius de coronavirus.

Paco Gas, alcalde de Roquetes queda absolt de l’acusació de malversació i desobediència per l’1-Octubre. La Sentència de la magistrada del jutjat penal número 2 de Tortosa declara nul·les bona part de les proves presentades per la fiscalia

L’Agència de Residus de Catalunya ha presentat una prova pilot que es durà a terme al Parc Natural del Delta de l’Ebre per lluitar contra els plàstics d’un sol ús. La prova consisteix en la substitució dels gots de plàstic d’un sol ús per gots reutilitzables tant a les guinguetes com a les festes populars dels 7 municipis del Delta de l’Ebre

Unes 200 persones s’han manifestat este matí davant l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per reclamar que el consistori escolti les reclamacions dels funcionaris i especialment de la Policia Local. El sindicat Comisions Obreres denuncia la manca d’efectius del cos policial i les carències de recursos.

Aprovat per unanimitat, el nou Pla Local de Joventut 2021-2024 d’Amposta es posa en marxa. Desglossat en 6 eixos temàtics, que inclouen els àmbits d’organització, participació, benestar i inclusió, educació, ocupació i emancipació del jovent, el nou pla es centra en la participació ciutadana i la transversalitat, interrelacionant totes les àrees de l’Ajuntament amb el jovent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.