El govern territorial de les Terres de l’Ebre treballarà per què la legislatura 2021 – 2025 sigui la de la gestió post pandèmia i la de la recuperació econòmica, social i sanitària del territori. Així ho ha anunciat el nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, en la primera reunió del Consell de Direcció territorial de l’Administració Catalana.

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha començat la campanya de control i vigilància del caragol maçana entre Tortosa i Miravet. Ara fa uns anys es van trobar alguns exemplars en este tram i per això la confederació està intensificant la vigilància perquè no la plaga no s’estengui aigües amunt. Les tasques consisteixen en retirar exemplars del caragol i les seues postes i també s’elimina part de vegetació perquè no pugui continuar avançant.

L’organització AnimaNaturalis valora denunciar que un bou no va entrar en temps reglamentari al torill en un acte a Camarles. Els integrants d’aquesta associació viatgen arreu de l’estat i sud-amèrica amb l’objectiu de destapar possibles incompliments de la normativa i casos de maltractament animal, fent-ne difusió a les xarxes socials. Ara, han fet parada a les Terres de l’Ebre, on l’any 2016, van ser agredits a Mas de Barberans mentre enregistraven un vídeo.

Tortosa és enguany Ciutat Gegantera 2021. Els actes d’aquesta festivitat es concentraran durant el cap de setmana del 17 al 19 de setembre, amb diferents activitats que s’adaptaran a les mesures sanitàries. Algunes d’elles són les cercaviles amb més de 70 colles participants. A més a més, la ciutat organitzarà i participarà en diferents actes complementaris, com el Festival Internacional de Danses Populars.

Tivissa estrena un nou pavelló poliesportiu. L’equipament ha tingut un cost d’18 milions d’euros i ha contat amb subvencions d’Enresa i del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. El nou equipament dona servei a les entitats esportives i educatives del municipi i vol ser també un nou actiu a la zona turística del municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.