A les portes d’acabar el juny, i havent començat l’estiu… els dos últims dies de navegació la nostra estimada Lluïsa no ens acompanyarà per problemes de salut. Esperem que et recuperis aviat i t’enviem una abraçada molt forta i molts petons des de la nau Victòria… Avui, dia 29 de juny, Dia Europeu de la esclerodèrmia i Dia Internacional dels Tròpics… una data decretada per l’ONU amb l’objectiu donar a conèixer la gran diversitat i potencialitats que aquestes regions tenen per a la humanitat, així com els grans reptes i oportunitats que els espera a tots els habitants d’aquestes vastes regions…
Avui, mentre, parlarem de tradicions catalanes des d’Amposta i des de l’Ampolla i ens submergirem a la mar per navegar entre tonyines…

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.