Minut 91, darrer programa de la temporada, avui dilluns a les 21.30 h, a Canal Terres de l’Ebre. Destaquem a l’Ascó pel titol i per l’ascens a Tercera divisió. Ho comentem amb German Inglés, mister asconenc.
D’altra banda, ens visita al plató Marià Curto (president CD Tortosa).

També analitzem la tornada de la final d’infantils entre el Tortosa i l’Amposta, amb un ampli reportatge del partit.

I per acabar la temporada, Joaquin Celma farà una bateria de preguntes per Marià Curto i per Michel que de ben segur no deixaran desapercebut a ningú.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.