El nou Opel Mokka arriba a les Terres de l’Ebre d’una manera única. Opel Autorsa de Tortosa ha volgut promocionar aquest nou model amb l’artista ebrenc Hernan en H. L’esport publicitari és molt original i creatiu i fa un viatge per alguns municipis de les Terres de l’Ebre. Aquest vehicle està exposat al mateix concessionari.

La publicitat és indispensable actualment per poder competir en un mercat cada cop més saturat i aconseguir marcar la diferència i ser original és qüestió d’estratègia. Per aquest motiu Opel Autorsa de Tortosa està promocionant el nou Opel Mokka i ho fa amb una proposta creativa i original en la qual compta amb les il·lustracions de l’artista ebrenc Hernan en H.

L’artista de “Lo Terreno” realitza els seus dibuixos característics damunt de l’Opel Mokka i fa un petit viatge que passa per escenaris emblemàtics de Tortosa, la Ràpita, Amposta, les Cases d’Alcanar, la Galera, Godall, Ulldecona, la Sénia, el Poble Nou, entre altres.

Font: Imagina Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.