Minut 91, dilluns dia 21 de juny (21.30 hores) a Canal Terres de l’Ebre.

Felicitem l’Ebre Escola per l’ascens a Segona i oferim les imatges de les celebracions i del partit contra l’Amposta B. A més, veurem els repors de les confrontacions:. Mollerussa-Ascó, la Cava-J i Maria, Rapitenca-Roquetenc. El partit Flix-Olimpic es va oferir aquest cap de setmana per Canal TE. També hem ofert notícia de l’estrena del camp de futbol-7 de Camarles. Convidats: German (Ascó), Hernan (Rapitenca), Carlos Gilabert (la Cava) i Miquel Royo, Campanals i Arnau (Ebre Escola).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.