Aquest divendres s’han posat a Amposta les dues primeres llambordes Stoplersteine de les deu en total que s’han de col·locar Són les llambordes daurades que es posen en memòria de les persones deportades als camps de concentració nazi. Aquestes llambordes han arribat a la capital del Montsià després que estudiants de Batxillerat de l’Institut Ramon Berenguer IV hagin recuperat les biografies dels ampostins que van ser deportats a Mauthausen. És tracta del projecte ‘Portes de la Memòria’, que també ha arribat al Museu de les Terres de l’Ebre en forma d’exposició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.