La visita de Joe Biden a Europa obri la porta a acabar amb els aranzels que Donald Trump va imposar a diferents productes agroalimentaris. La disputa entre Washington i Brussel·les per les ajudes a les grans aeronàutiques va dur a l’administració Trump ha pujat del 3,5 al 25% les taxes per a les importacions de productes com el vi, els cítrics o l’oli. Volem conèixer com ha rebut la notícia el sector de l’oli de les Terres de l’Ebre. En concret una de les empreses que més exporten als Estats Units.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.