Minut 91, dilluns dia 14 de juny. L’actualitat del nostre futbol a escena. Resums amb els gols dels partits: Corbera-Ebre Escola, Alcanar-Ebre Escola, Benissanet-Rapitenca B i J i Maria-Santa Bàrbara. Informem de l’acte del canvi de nom del camp de l’Aube, que ara es diu Josep Maria Torres.
La secció del futbol base serà intensa i calenta. Cantó (Tortosa) i Edu Albacar (futbol Formatiu han parlat de l’actualitat i de les problemàtiques actuals. Interessant. També ens ha visitat Miki Vidal (Ebre Escola). Hem vist els repors i els gols de les finals tornada cadets i juvenils. Esplèndit. Gran programa. Per gaudir-ne.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.