Avui dedicarem el nostre Estret de Magallanes al programa Bridges, que té com a finalitat promocionar les comunitats inclusives a Europa. Fomentar el diàleg i enriquiment mutu entre tots els ciutadans que visquin en un territori. Hi participa : Àustria, Croàcia, Grècia , Itàlia i Catalunya. La representació catalana: Ajuntament de Tortosa i la Unió de consells esportius de Catalunya. Es proposa treballar per crear relacions i vincles entre joves, adolescents i infants de famílies autòctones i de famílies immigrades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.