Dilluns dia 7 de juny. Minut 91 presenta un programa espectacular, amb gols de fantasia. Per a disfrutar en 60 minuts de passió futbolística. Convidats: German Inglés (tècnic de l’Ascó), Ivan Romeu (Ametlla) i Miquel Royo (directiu Ebre Escola).
Resums amb els gols: Ascó-Viladecans, Rapitenca-Gavà, Ampolla-FE At Vilafranca, Flix-J i Maria, Ebre Escola-Olimpic i Ametlla-Rapitenca B.
Futbol base: resums amb els gols dels partits d’anada de les finals juvenils i cadets, entre Ebre Escola-Futbol Formatiu Terres de l’Ebre i Tortosa i FF Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.