La Rapitenca ‘B’ va imposar-se davant un rival directe en la lluita per l’ascens com era el Batea, amb un gol als primers compassos de la represa d’Edgar. Els rapitencs segueixen així invictes a la Devesa aquesta temporada, un factor a tenir molt en compte en la lliga ‘exprés’ i segueixen els de Carlos Rodríguez l’estela del líder del grup, el Jesús i Maria, que no va fallar davant l’Alcanar al que golejava per 6 a 0. El partit va tenir el control majoritari dels rapitencs que van tenir major possessió de la pilota. Tot i així topaven davant un conjunt terraltí molt ben plantat sobre el terreny de joc, que intentava aprofitar les sortides al contracop. Les ocasions de gol van ser escasses, tot i reclamar dos possibles penals els rapitencs i un el Batea durant els primers quaranta-cinc minuts. Després d’una primera arribada a la sortida d’una falta, Edgar rematava des de l’interior de l’àrea i el seu xut acabava a córner. Acte seguit tenien una nova oportunitat però Rojas estava immens per a desviar la pilota al servei de cantonada quan es quedava en un mà a mà davant el davanter local. Ja en l’afegit arribava el penal que aquest cop sí s’assenyalava. L’omnipresent Edgar feia una assistència des del carril esquerre que controlava Beranuy al vertex dret de l’àrea i era derribat per Aleix Muñoz que es passava de frenada. Edgar era l’encarregat de fer el llençament però Rojas li endevinava l’acció a la base del pal esquerre. A la represa el partit va seguir com a la primera part. No obstant, amb una notòria diferència i és que va arribar el gol que a la postre seria definitiu. Els mariners es van refer del cop moral que els va significar el penal fallat i Edgar es podia treure l’espina culminant un ràpid contracop que amb un xut creuat ajustat al pal es convertia en l’únic gol del partit. Amb el gol el partit es va obrir més i el Batea buscava sobretot a pilota aturada portar el perill davant els dominis de Marc Blas. Això va fer que a la contra tinguessen dos ocasions molt clares, sobretot la segona als darrers compassos a peus de Vizcarro que perdonava a porta buida. Ferri va tenir la millor opció del Batea, però no va poder controlar la pilota quan es quedava sol per encarar al porter. En resum tres punts de doble valor que mantenen a la Rapitenca B en la lluita per ascendir aquesta temporada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.