Avui dilluns (21.30h), nova edició de Minut 91 a Canal Terres de l’Ebre. Analitzem la jornada del cap de setmana amb els següents repors: Rapitenca-Viladecans, Ampolla-R Bítem, Ametlla-Ebre Escola, Jesús i Maria-Godall, Tortosa B-Ebre Escola B i, dins de la nova secció de FUTBOL BASE, resum amb els gols del partit de juvenils Tortosa B-Ametlla. No us perdeu els gols que tenim enregistrats, sobre tot el d’Omar del J i Maria i el d’Arnau, de l’Ametlla juvenil. Convidat: Jordi Llaó, jugador de l’Ametlla de Mar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.