El Govern decideix allargar, almenys, una setmana més el confinament comarcal i deixa per més endavant el restabliment de la mobilitat dins les regions sanitàries. Una petició que fa setmanes que les Terres de l’Ebre clamen.

Des del territori la notícia s’ha rebut amb decepció. Es lamenta que un cop més no s’hagin escoltat els seus arguments. I és que tant empresaris com la majoria dels alcaldes defensen que les quatre comarques de l’Ebre no tenen suficient població com per suposar un risc d’empitjorar la situació de la pandèmia.

El PSC de Tortosa portarà a ple municipal la proposta d’un salconduit a nivell català per tal de poder assistir a un acte cultural mentre s’allarguin les restriccions de mobilitat. Roig assegura que el tancament comarcal afecta de ple els actes de la capitalitat cultural de Tortosa.

La multinacional Jabil vol introduir les ampolles de cartró al sud d’Europa des de la seva planta de l’Aldea, s’invertiran 12 milions d’euros per fabricar-les. La firma americana que va comprar plàstics castellà assegura que veurem aviat aquests envasos sostenibles als supermercats.

L’Associació per a la Reinterpretació del Monument de la Batalla de l’Ebre demana a l’ajuntament aturar cautelarment la llicència per la seva retirada. Han presentat un escrit on argumenten que les administracions municipals i autonòmiques no tenen competències per fer-ho.

L’Ajuntament d’Ulldecona vol millorar la comunicació amb els municipis de Sant Rafel del Riu i Vinaròs. El projecte serà una realitat amb l’ampliació de la carretera N-238 i una nova passarel·la que unirà Sant Rafel del Riu amb el barri Castell.

Avui, a l’espai de la cultura, els parlarem del festival ‘Ebre Lumen’. Aquest és pioner a Catalunya en projecció d’imatges i videoart a la natura. Arrencarà avui mateix davant la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

I al programa ‘Tot l’Esport’, les prèvies dels partits d’aquest cap de setmana amb el nostre company Andreu Miralles. Posarem l’enfoc en la cursa de Jeremy Alcoba i també en la temporada del juvenil femení del Futol Formatiu Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.