Avanç destacat en el procés de vacunació a les Terres de l’Ebre. Aquest s’ha accelerat, de manera que, en les últimes tres setmanes, s’han administrat el 34% de totes les vacunes subministrades des de l’inici de les vacunacions al desembre del 2020.

De fet, un 20% de la població de l’Ebre ja ha rebut la primera dosi i un 7,6% la segona. L’Àrea Bàsica de Salut de Flix encapçala el ritme de vacunacions al territori i també al país. Allí s’ha vacunat ja a un 26% de la població de la Ribera d’Ebre-Nord.

La Universitat Rovira i Virgili està duent a terme cribratges massius als alumnes i el personal docent. On primer s’han realitzat de les quatre seus, és al Campus Terres de l’Ebre de Tortosa. Allí, 160 persones han acudit a la cita. Salut ha repetit aquest procés a totes les universitats públiques de Catalunya.

La secretaria general de Funció Pública, l’ampostina Annabel Marcos, està citada a declarar davant la jutgessa per un possible delicte de prevaricació administrativa. Segons publica El Periódico de Catalunya una associació de treballadors interins de la Generalitat denuncia que els processos de selecció no compleixen amb la llei que els hauria de donar més oportunitats.

L’Ajuntament d’Amposta aprova el projecte per recuperar l’antiga capella medieval de Santa Susanna. Amb un pressupost de 256MIL euros, l’objectiu del consistori és dignificar la construcció i convertir-les en nou un espai cultural.

A l’espai de la Cultura, coneixerem el programa de Sant Jordi que han preparat a Deltebre, amb presentacions de llibres i espectacles durant tota la setmana.

Als esports, els explicarem la lluita per l’ascens a la Segona Divisió Nacional de bàsquet que protagonitza el pívot tortosí Jaume Sorolla amb el Barça B. El partit d’anada serà aquest cap de setmana contra el Juaristi basc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.