Avui, 16 d’abril de 2021, el servei de cirurgia de l’HTVC amplia la seva cartera de serveis amb la posada en marxa del gabinet de proctologia i la realització de l’ecografia transrectal 3D. Aquesta tècnica és fonamental per l’estadiatge de les neoplàsies rectal, estudi de les fístules perianal, incontinència fecal i altres patologies similars.

La implementació de l’ecografia transrectal suposa un apropament de l’estudi d’aquests pacients al territori, ja que fins ara eren derivats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.