Derrota polèmica del FS Amposta que va acabar molt molest amb l’arbitratge, en un partit davant un rival directe per optar a les places capdavanteres que l’ha superat a la classificació. Tot i el gol matiner d’Àlex Sabaté quan es duien dos minuts de joc, els visitants van aconseguir empatar abans del descans i van ampliar l’avantatge al principi de la represa amb dos gols (1-3). Tot i així dos dianes de Manu i Bayo en un minut de temps, van reestablir la igualtat. Arran del quart gol salouenc a les acaballes, arriscaven buscant l’empat de nou que ja noarribaria i treien el porter jugador que va resultar infructuós, marcant el cinquè i definitiu a porta buida.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.