Un gol a cada meitat de Mari Pau Pérez li ha donat la segona victòria de la temporada al FS Amposta de Sergi Magriñà que segueix l’estela del líder, el Futsal Alcarràs, que fins al moment ha sumat tres victòries en els tres compromisos disputats. Les ampostines, clares dominadores del partit, podien haver aconseguit un resultat més ampli davant un Castellvell que no ha sumat en el que portem de temporada. La setmana vinent les de la capital del Montsià es desplaçaran a la pista del Serós de Lleida, mentre les de Ponent rebran a casa al Reus.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.