El sector de l’hostaleria i la restauració de les Terres de l’Ebre clama que el confinament comarcal passi a ser conjunt per a tota la regió sanitària. Diuen que se senten ofegats i menystinguts per la Generalitat, ja que el PROCICAT no té en compte les seves necessitats.

Asseguren que els clients han cancel·lat gairebé totes les reserves i que la poca antel·lació a l’hora d’imposar les noves mesures de mobilitat els farà malbaratar tot el menjar que havien comprat. Se sumen a les reclamacions que han fet ja alguns alcaldes de les Terres de l’Ebre i el mateix delegat del Govern, Xavier Pallarés. El procicat diu que això, ho marca l’executiu català.

La massificació turística que ha patit el Delta de l’Ebre durant aquesta Setmana Santa fa alçar la veu a les les entitats ecologistes i al mateix sector turístic. Per tal de garantir la sostenibilitat dels seus entorns, demanen que es prenguin mesures per controlar l’accés dels vehicles i que s’estudiï quanta pressió turística pot suportar l’ecosistema deltaic.

Ports de la Generalitat finalitza les obres de reparació i millora del moll pesquer de l’Ampolla. La construcció d’una escullera permetrà protegir les barques dels pescadors de futurs temporals. Una inversió que ha tingut un cost de 4,2 milions d’euros.

L’ajuntament de Tortosa vol construir una passarel·la de vianants sobre la pilastra que quedarà òrfena després del desmantellament del monument franquista. El govern municipal portarà al ple del mes d’abril la modificació del POUM per a incloure aquest element arquitectònic sobre el riu.

Dani: A l’espai de cultura tornarem a visitar l’exposició ‘La Muda’, que acull el Centre d’Art ‘Lo Pati’ d’Amposta, que ja ha rebut més de mil visites des de la seva innauguració.

I al programa ‘Tot l’Esport’, totes les prèvies del cap de setmana de les competicions esportives que se celebraran al nostre territori i també el Campionat de Catalunya Júnior de Grups Xou i Quartets, que diumenge es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.