El Roquetenc guanya l’Olímpic, amb un golàs de Joel Forné (1-0)

El Roquetenc va véncer l’Olímpic Móra d’Ebre i suma la segona victòria seguida en la tornada de la lliga (1-0). L’equip morenc va començar millor el partit i va fer un parell d’aproximacions, sent dominador de la pilota. Però arran d’un gol anul.lat als locals, el Roquetenc va agafar protagonisme en el duel i va equilibrar-lo, estant més ben posat que el rival, amb un gran treball defensiu. A més, els locals van avançar-se en el marcador amb un golàs de Joel des d’uns 25 metres. La pilota va entrar per l’escaire de la porteria de Nogales.
Fins el descans, el Roquetenc va controlar bé el partit, davant d’un Olimpic que no va poder reaccionar per la pressió defensiva dels locals.
A la represa, l’Olímpic va fer un pas avant. Però el Roquetenc va seguir ben posat i va contrarrestar el domini de pilota visitant. Amb els minuts i amb espais, els de Roquetes van tenir dues opcions per a decidir, amb dues accions de Chimeno. En una la pliota va anar per sobre la porteria i en l’altra Nogales va evitar amb el peu la rematada del davanter del Poble Nou.
L’Olímpic va tenir una opció amb una rematada al segon pal, arran d’una falta lateral. No va poder crear més ocasions, tot i intentar-ho. Va ser mèrit també d’un Roquetenc molt sencer.
Els locals van continuar treballant amb molta intensitat i amb un gran pressió al jugador rival que tenia la pilota. Al final, amb els visitants abocats, aquests van reclamar un penal. L’àrbitre, que va estar bé durant el partit, es va confondre xiulant faltes en atac davant de tres aproximacions morenques amb possibilitats. Al final, 1-0 i victòria a còpia de treball d’un Roquetenc que creix i s’estabilitza.
Amb aquest triomf, els roquetencs trenquen la ratxa de gairebé dos anys sense guanyar a casa (maig del 2019). Entre la pandèmia i canvis d’ordre de partit per les obres de ressembra que van fer-se, també és cert que el Roquetenc ha jugat menys partits a casa dels previstos. Però la victòria de dissabte, en qualsevol cas, acaba amb la sequera de triomfs com a locals.
El pichichi Imanol va ser baixa per als morencs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.