El Batea suma la quarta victòria, al camp d’un Santa Bàrbara que va perdre el primer partit (0-2). Els terraltins van marcar el gol més matiner de la temporada. Als 40 segons, Dilla va culminar una contra amb el 0-1. Amb aquest resultat, el Batea va tenir el control del joc davant d’un Santa Bàrbara més replegat. Els de Batea van disposar de dues opcions, una clara per fer el 0-2. El Santa, sobre la mitja hora, va dsiposar de la seua oportunitat, amb un tret de Calafat. A la represa, amb el 0-1, el Santa va fer un pas avant i va disposar de tres possibilitats que va desfer Rojas, porter visitant. El Batea va baixar i ja no va tenir tanta profuncitat. Una ocasió de Dilla va ser la millor opció del Batea. S’arribava al final i el resultat estava incert, fins que una pèrdua de la defensa local, ja al 40 del segontemps, va suposar un penal que Ferri va transformar a l’estil Panenka.

El partit es va avançar al divendres sant pel matí. Correspon a la cinquena jornada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.