Avui dilluns, dia 8 de març, EN DIRECTE, nova edició de Minut 91 a Canal Terres de l’Ebre (21.30h).

Ens visitaran els presidents de la Rapitenca, Gandesa i Tortosa, Hernan Subirats, Marc Fornós i Marià Curto. I també el tècnic de l’Ascó, German, i Josep Bertomeu (Camarles). Les eleccions de la Rapitenca i la darrera hora de la Primera i la segona catalana a escena. Programa en directe per poder valorar l’actualitat informativa. “Us espero. Gràcies per la fidelitat”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.