L’edició en paper número 970 del Setmanari L’EBRE dedica bona part de la portada i una secció de set pàgines de Primera Plana a un balanç multilateral del primer any de pandèmia pel coronavirus a les Terres de l’Ebre. A més a més de fer un repàs cronològic, tracta amb profunditat la millora de la situació a les residències, les xifres actuals de l’impacte econòmic o els danys col·laterals per l’increment de les llistes d’espera en algunes intervencions, i dona veu als familiars directes de víctimes mortals. En este temps han mort 170 persones per covid a les comarques ebrenques.

El titular i una de les fotos de portada fan també referència al de l’edició del 24 d’abril del 2021, la primera que va sortir al carrer després del primer estat d’alarma.

Portada número 970 del Setmanari L’EBRE | L’EBRE
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.