L’empresa Ecompost de l’Ebre, promotora de la planta de compostatge projectada a Santa Bàrbara, assegura que la instal·lació no generarà ni males olors ni filtracions al subsòl. Des de l’empresa creuen que s’ha aixecat un fals alarmisme per pors infundades i continuen defensant el projecte.

Les principals preocupacions del veïnat són les males olors i les filtracions al subsòl, a més que l’origen de la matèria primera de la planta vinguen de fora de l’entorn. Des de l’empresa exposen que no hi ha motius per cap d’aquests fets, com podem escoltat al programa L’Ebre al Dia amb l’enginyera Montse Garcia, entrevistada per Dani Sainz de Aja, i resumida a la següent notícia:

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.