El factor d’impacte mesura la repercussió que ha obtingut una revista dins d’un camp científic que, en aquest cas, és ciències de la salut. És un instrument que s’utilitza per a comparar revistes i avaluar la importància relativa dels articles que han publicat els grups de recerca o les unitats d’investigació dels hospitals i atenció primària.

A la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre, gràcies al treball que s’ha fet durant aquests últims anys, s’ha pogut incrementar notablement tant el nombre de publicacions indexades en bases de dades internacionals com el factor d’impacte.

Com es pot apreciar en el gràfic, el factor d’impacte ha passat d’un 90 a un 152 en 2 anys. Aquest creixement exponencial, mostra la tendència a l’alça de la recerca i la publicació d’articles científics per part dels professionals de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.