Recuperats més de cinquanta cossos de la fosa comú de Móra d’Ebre. Després de dos mesos d’excavacions, s’han obert setze rases de les seixanta-sis que s’han trobat al costat del Mas de Santa Magdalena. De moment, s’han identificat a dos excombatents republicans.

La consellera de Justícia Ester Capella ha visitat aquest dimecres la fossa de Móra d’Ebre acompanyada de Raul Romeva. L’exconseller, de permís penitenciari, va ser l’impulsor del pla de fosses i del programa d’identificació genètica.

Es trenca la tendència descendent de la corba de contagis a les Terres de l’Ebre i a tot Catalunya, i entrem en una nova fase d’expansió. Així ho indiquen les dades i així ho està analitzant el Departament de Salut. La consellera Vergés descarta de moment una desescalada.

Primera baixa de Ciutadans a les Terres de l’Ebre després del fiasco electoral. El regidor de Roquetes, Ximo Llopis, ha anunciat que deixa la formació i passa a ser no-adscrit. Assegura que el partit taronja l’ha decepcionat.

Els organitzadors de la Fira de l’Oli i de la Garrofa de Jesús han decidit mantenir l’esdeveniment tot i la pandèmia. Aquest s’adaptarà, però, a un format virtual de la mà de ‘firesvirtuals.cat’. L’objectiu és que tothom el pugui guadir des de casa.

Avui us presentem ‘A Prop’, un nou diari digital que neix a l’Ebre de la mà de dos joves de Jesús i Xerta. La seva voluntat és fer periodisme de qualitat i amb mirada local. El coneixem.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.