Ahir va morir de coronavirus a l’edat de 83 anys mossèn Vicent Mestre Vallés. Nascut a Todolella (Castelló) amb una intensa i dilatada vida pastoral a la diòcesi de Tortosa. Mossèn VIcent, que l’any 2011 va rebre la distinció pontifícia, serà recordat com un sacerdot proper a la gent per les diverses generacions que van passar per les parròquies en les quals va exercir.

Fou encarregat pastoral, prefecte i rector del seminari diocesà de Tortosa, i rector de parròquies com les de la Ràpita i Sant Francesc de Jesús, a més d’haver desenvolupat diversos càrrecs pastorals a Cinctorres, Portell de Morella, Herbés, Vallibona i Càlig, a més d’arxipestre de Morella. En l’actualitat vivia a la Casa Sacerdotal “Familia de Nazaret” de Castelló i col·laborava a l’Església de Santa Maria. La missa exequial per l’etern descans de la seva ànima ha tingut lloc este dissabte 20 de febrer a la parròquia del Santíssim Àngel de la Vall d’Uxó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.