L’Ajuntament de Tortosa ha invertit prop de 4 milions d’euros en la resposta a la crisi del coronavirus. L’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, ha passat comptes de l’acció del seu govern en una conferència telemàtica on també ha anunciat nous ajuts per al 2021.

Entre les propostes que més destaquen hi ha la creació dels Bons Tortosa. Uns vals de descompte que es podran fer servir als comerços de la ciutat i que donaran un impuls al sector. També es preveu mantenir les actuals rebaixes fiscals i doblar les aportacions a les entitats del tercer sector.

Els empresaris des les Terres de l’Ebre urgeixen als partits polítics a formar un Govern estable i fort en el menor temps possible. Diuen que amb la situació econòmica actual no hi ha temps a perdre.

L’Hospital Santa Creu de Jesús ja té una planta exclusiva per a pacients amb coronavirus. Aquesta servirà per relaxar la pressió assistencial al territori. Salut hi hi ha invertit 1 milió 188 mil euros.

El PSC es compromet a portar al Parlament la construcció del nou Hospital de Tortosa tant si estan al Govern com a l’oposició. Els socialistes buscaran la investidura de Salvador Illa, però sinó, confien en una majoria alternativa per aprovar projectes de territori.

Després de tres mesos en funcionament, fins a una vuitantena de famílies de Deltebre han utilitzat la moneda EuroDelta. Una iniciativa que aposta per la reactivació econòmica del municipi i que vol arrelar-se més enllà de la difícil crisi actual.

I a l’espai de la cultura avui podran escoltar la nova cançó del flixanco Marcel Bagés i la badalonina Maria Arnal. El duet presenta ‘Fuera de Mí’, el senzill amb que donen a conèixer el que serà el seu nou disc: ‘Clamor’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.